#ERIKSMINDEEFTERSKOLE #LIGEVÆRD

Til medlemmer af skolekredsen på Eriksminde Efterskole

Du indbydes hermed til ordinær generalforsamling på Eriksminde Efterskole

Onsdag d. 21. april 2021, kl. 19.30
(med forbehold for eventuelle corona-restriktioner.
Hold øje med hjemmesiden)

19.30 Generalforsamling med dagsorden iflg. vedtægterne:

2. Bestyrelsens beretning
3. Forstanderens beretning
4. Godkendelse af det reviderede regnskab for 2020
5. Indkomne forslag
6. Fastsættelse af kontingent
7. Valg af bestyrelsesmedlemmer (2 år) og suppleanter (1 år)
        På valg til bestyrelsen er
     Solveig Grønborg – modtager genvalg
     Jørgen Lycke-Petersen – modtager genvalg
     Mette Geil – modtager genvalg
        Suppleanter:
     Gitte Sommer Harrits – modtager genvalg
     Anders Byrge – modtager genvalg
8. Valg af revisor
    På valg er Krøyer Pedersen, Statsautoriserede Revisorer I/S
9. Eventuelt

Forslag som ønskes behandlet på generalforsamlingen skal være bestyrelsen i hænde senest 7. april  2021

HUSK at få betalt kontingent, 100,- kr, ved bankoverførsel til reg.nr. 7250, kontonr. 1245822 – inden generalforsamlingen.

Vi vil meget gerne have mulighed for at kontakte dig pr. email. Send din email-adresse til alex@eriksmindeefterskole.dk

Vel mødt til generalforsamlingen

Venlig hilsen bestyrelsen

Så blev det endelig tid hvor årgang 20-21 får lov at komme tilbage til deres efterskoleår på Eriksminde. På mandag 15. marts myldrer det igen på skolen med glade forårskåde og nysgerrige elever, der skal genindtage skolen, året og livet.

Personalet synger for eleverne i ren glæde over at vi skal ses igen 🙂

Lørdag 27. feb. kl. 13.00

Vi har valgt at holde fast i datoen 27. feb. for formødet for årgang 21-22. Mødet afholdes som et online-arrangement, så hvis du er indskrevet på årgang 21-22 og dine forældre IKKE har modtaget en invitation til online-mødet, må du meget gerne skrive til skolen på alex@eriksmindeefterskole.dk

Vi har brugt formatet “webdok” til at præsentere viden, billeder, videoer, interviews og andet om tilblivelsen, baggrunden og ferniseringen af Julie Nords “Erindringsvæg” på Eriksminde i november 2020.

Se siden her

.At flytte hjemmefra stiller store krav til det nye hjem, man kommer til. Det skal omfavne den nye beboer, og det kommer uforvarende til at danne rammen om den nye beboers erindringer fra netop dét hjem
Sådan ligger landet for samtlige efterskoleelever, der hvert år slipper det kendte hjem for at møde det nye. Et nyt kapitel med nye erindringer.
JULIE NORD har skabt et værk, der skal udsmykke Storstuen på Eriksminde Efterskole. Nord sætter igennem værket fokus på det drømmende og fantasifulde, der væver sig ind og ud af de erindringer, der knytter sig til både personer og objekter.
Se med når JULIE NORD selv præsenterer sit værk til ONLINE-ferniseringen, der bliver sendt live fra Storstuen på Eriksminde.
Projektet er støttet at Statens Kunstfond.

Vær med til ONLINE-Fernisering live på Facebook
21. nov. kl. 13.30

Igen må vi aflyse

Vi bliver desværre nødt til at aflyse det planlagte jubilæumsarrangment lørdag den 24. okt.
Vi havde en forhåbning om at corona-situationen ville ændre sig så meget at årets justerede og tilpassede jubilæumsarrangement ville kunne afholdes med en god tryghed for alle. Som tingene ser ud lige nu kan vi ikke stå inde for et arrangement hvor mange mennesker fra hele landet skal samles .

Vi vil forsøge at finde en ny dato i foråret 2021. Alternativt kan jubilæums-årgangene måske arrangere deres egen mindre sammenkomst?

Købte billetter refunderes automatisk i løbet af den kommende tid.

Det er stadig, pga. corona, ikke muligt at booke besøg på Eriksminde. Skriv dig på listen nedenfor og få en besked når der er nye datoer.

På søndag, 27. sep. kl. 14.00, hvor der skulle have været åbent hus og Efterskolernes Dag kan du tjekke ind på vores Facebook-side og få en virtuel rundvisning. Nikoline og Sebastian vil vise rundt i værkstederne og på resten af skolen og der vil være mulighed for at stille spørgsmål i chatten, hvor en chatgruppe sidder klar til at svare og mon ikke også forstanderen vil sige et par ord?

Tilmeld dig begivenheden på Facebook, så du husker det!

Sebastian og Nikoline viser rundt på søndag

For en uge siden sendte vi alle hjem til test, fordi vi havde 2 elever der var testet positive for corona. I dag søndag har vi åbnet skolen op igen – uden flere positive tests.
Vi er glade for at være i gang igen og taknemmelige for, at vi har kunnet begrænse smitten.
Søndag 13. sep. 2020

Det er en stormomsust tid vi lever i og nu er stormen kommet til Eriksminde.
Vi har i dag sendt alle elever og medarbejdere hjem for at blive testet, da der er konstateret to tilfælde med corona blandt eleverne.

Tak til elever og forældre for godt samarbejde igennem dagen.

Vi ved ikke hvor længe stormen vil rase, men vi håber at vi hurtigt kan få alle tilbage til en coronafri skole.

Pas godt på hinanden derude♥️

Lynge Korsgaard