#ERIKSMINDEEFTERSKOLE #LIGEVÆRD
#KREATIVITET #MUSIK #BEVÆGELSE
#TEATER #MENNESKELIV #KULTUR
#KUNST #HÅNDVÆRK #FORUNDRING
25
OKT
2013

Orientering fra Per Slyngborg

Posted By :
Comments : Off

Kære alle med tilknytning til Eriksminde

Til næste sommer har jeg været forstander på Eriksminde Efterskole i 24 år. Det har været 24 år, som jeg kun tænker tilbage på med stor taknemmelighed, varme og glæde.

I skal alle sammen vide at jeg den 10. oktober har meddelt skolens bestyrelse, at jeg synes at tiden er inde til, at der kommer nye og yngre kræfter til at lede skolen. Jeg har dermed opsagt min stilling, som forstander på skolen med virkning fra den 1. august 2014.

Jeg vil allerede nu gerne give jer alle en stor og dybfølt tak for den tillid I gennem alle årene har vist mig, både som forstander og menneske. Tak skal I have.

Kærlig hilsen
Per Slyngborg

Om forfatteren