#ERIKSMINDEEFTERSKOLE #LIGEVÆRD
#KREATIVITET #MUSIK #BEVÆGELSE
#TEATER #MENNESKELIV #KULTUR
#KUNST #HÅNDVÆRK #FORUNDRING
25
JUN
2014

Tak fra Per Slyngborg

Posted By :
Comments : Off
Kære alle som deltog i min reception i fredags.
Kære alle som har sendt mig en hilsen i forbindelse med min afslutning på Eriksminde.
Jeg vil gerne takke jer alle for deltagelse og hilsener. Jeg havde en helt særlig dag, som jeg vil kigge tilbage på med stor glæde og taknemmelighed. Tak for de mange taler og breve, tak for de mange gaver, tak for indsamling til skulptur og tak for Signe Mansdotters sang. Og tak fordi I var med til at gøre dagen til en minderig dag, hvis forløb jeg ikke på nogen måder kunne ønske mig bedre.
Helle og jeg modtager meget gerne besøg af jer på Frederiksberg.
De kærligste tanker og hilsener
Per Slyngborg